auto-albouw

Dakplaten

Dakplaten zijn er als veelal geïsoleerde onderplaat voor dakpannen met een afgewerkte witte binnenzijde, of als renovatieplaat. Afhankelijk van de toepassing gewenste isolatiewaarde, dakhelling en overspanning kunnen wij u de juiste plaat aanbieden. Als alternatief voor een pannendak worden geprofileerde staalplaat varianten gebruikt, meestal voor bedrijfshallen of loodsen. Let hierbij op de toepassing en laat u adviseren zodat u ook in de winter een condensvrij dak hebt. In ons assortiment hebben wij meerdere soorten dakplaten, zoals:

  • Isobouw, het complete programma
  • Unidek
  • Damwandplaten
  • Polycarbonaatplaten
  • Sandwichpanelen
  • Dakpanplaten

Wij adviseren u graag bij het vinden van de juiste dakmateriaal voor woning, garage, hal of loods. Damwandplaten worden niet alleen voor het dak gebruikt maar ook voor de wand, er zijn ook varianten met uitstraling van potdekselwerk.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande button, of kom langs in onze winkel in Putten. U bent van harte welkom!

Aangepaste dienstverlening i.v.m. lockdown tot en met 2 maart 2021

Particuliere klanten:

Uitsluitend vooraf bestellen via mail, telefoon of Whats-app. Wij picken uw order en zetten deze klaar. Na betaling kan deze op afgesproken tijdstip afgehaald worden. Geen balieverkoop particulieren.

Business-to-Business klanten:

Zakelijke klanten met een debiteurennummer bij ons kunnen materialen bestellen en afhalen op de gebruikelijke wijze.

Heeft u vragen? Stel ze via de bovengenoemde kanalen. Bezorgen kan in overleg.

E-mail: info@albouw-putten.nl
Telefoon: 0341 - 35 21 07
Whatsapp: 06 42 02 16 10