Keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken, bij ons kunt u terecht voor een moderne, een klassieke of toch een landelijke keuken. Wij bieden een compleet aanbod voor elk budget. In overleg met u werken we samen de droomkeuken uit die bij u past. Advies op maat, net als uw keuken. Heeft u reeds een tekening, breng hem gerust mee, we bespreken hem samen. En wilt u na alle informatie er nog een nachtje over slapen, graag zelfs het is tenslotte uw keuken. Mede daarom komen veel mensen weer bij ons terug voor een volgende keuken. Wanneer alles besproken is en volgens uw wens volgt het inmeten en controleren we nogmaals of alles past daarna de montage, deze kunnen wij verzorgen, maar alleen leveren is ook mogelijk.

U kunt bij ons terecht voor keukens van Häcker en Brigitte. Twee Duitse topmerken met een jarenlange reputatie. Zo bent u zeker van een keuken met Duitse kwaliteit waar u vele jaren plezier van heeft.

3D design uw eigen keuken

Nieuw! Maak zelf een (eerste) 3D design van uw keuken. Klik hiervoor op deze link en deel uw design met ons. Samen bepalen we zo uw ideale keuken. Ook in coronatijd!

Keukenapparatuur

Upgrade bestaande keuken

Keukentegels

Keuken inspiratie

Showroom keukens